12 april, 2017

Tävlingsprogram

 Solens tider, Gryts varv, 29 September 2018

  06:55    18:34


Iläggning av båtar och annan förberedelse kan ske från kl. 05.00 och framåt, tänk på att att många vill lägga i samtidigt, det finns en bred ramp i Gryts varv där två mindre båtar kan sjösätta samtidigt. Det finns även en brant grusramp för er som har en fyrhjulsdriven bil och känner er bekväma med det. Det finns även en ramp vid Fyrudden.


Inregistrering öppnar 06:30

Inregistreringen öppnar, här hämtar ni mätbräda och fångstprotokoll. Inregistreringen sker ute på gården vid lilla kiosken. Se områdeskarta. Registreringen stänger strax innan startskottet.

Kaptensmöte 07:30

Se till att vara i god tid till kaptensmöte för genomgång av tävlingen. Det mesta är som det brukar och allt står på hemsidan men för att undvika oklarheter och ta emot frågor kör vi en snabbgenomgång. 5 min innan kaptensmötet ljuder startsignal för att samla alla tävlande så ingen missar info.

Start 08:00

Vi startar på gemensam signal. Det är upp till var och en att se till att vara startklara i tid. Ta det försiktigt i starten och låt snabba båtar ligga långt fram i fältet! Visa hänsyn och uppträd vuxet. Ni som startar med bil, kör försiktigt, ni kommer hinna fiska! Visa start och målområde

Tävlingsslut 17:00

Tävlingen är slut, dags att dra sig tillbaka till målområdet. Gäddor fångade efter kl. 17.00 kommer inte med i resultatet. Det går bra att rapportera gäddor online fram till 17:30 sedan stänger även online-registreringen.

Tillbaka 17:30

Man har alltså 30 minuter på sig att transportera sig tillbaka till målområdet, antingen med bil eller båt. Det innebär att tävlingsrapporten i pappersformat ska vara inlämnat i den anvisade lådan kl. 17:30. Papper som inte finns i inlämnat kl. 17.30 kommer inte med i resultatet.

Mätbrädor lämnas tvättade på samma plats som dom hämtades, vatten och svampar finns på plats.

Prisutdelning och utlottning

Prisutdelningen startar direkt efter avslutad tävling. Vi korar alla vinnare och avslutar med utlottningspriserna.

After fish

Självklart kör vi även den här gången direkt efter avslutad prisutdelning vår uppskattade After fish, Gryts Varv har både bar och kök öppet. Häng med folk som tävlat, snacka skit, lyssna på stories från dagen och njut och varm mat och kall dryck. Läs mer om After Fish och våra boendepaket här.

Förbokning av mat krävs, görs till anna@grytsvarv.se.