10 april, 2017

Prisbord

Pike Rumble har som alltid ett fullspäckat prisbord! Totalt kommer vi dela ut vinster till ett värde av ca 80.000 kr vid fullbelagd tävling. Det kommer i vanlig ordning delas ut pris för dom tre bästa lagen och för längsta gäddan. Utöver det delas det ut priser för flest godkända och även först godkända registrerade fisk.

Självklart har vi även utlottningspriser till tävlande som ej vunnit någon av övriga priskategorier!

 

Prisbord Pike Rumble Våren 2018


1:a plats

Segrande lag vinner en prischeck på 20.000 kr *

2:a plats

Det lag som kommer på en hedersam andraplats får med sig en prischeck på 15.000 kr *

3:e plats

Laget som placerar sig på tredje plats i tävlingen vinner en prischeck på 10.000 kr *

* (Vid fullbelagd tävling)

 

Längsta gäddan (Individuellt pris)

 

Vinnaren av längsta fisk vinner ett riktigt grymt gäddset! Det här är ett riktigt drömset bestående av Shimano Tranx + BFT Roots G2 Impact 8’4″ – 140 g och självklart Skeppas grymma hoodtröja!

Shimano Tranx

Årets gäddmulti! Shimano Tranx är en lågprofilsrulle laddad med kraft och styrka för att klara av det tyngre predatorfisket, lämplig för fiske i både söt- och saltvatten. Oavsett om du fiskar jerkbaits, stora crankbaits, spinnerbaits eller gummibeten etc. så kommer Tranx klara av uppgiften utan några problem. Utrustad med X-Ship vilket ger en lättare och mjukare vevning även vid belastning.

BFT Roots G2 Impact 8’4″ – 140 g

Nästa generation av dem legendariska gäddspöna! BFT Roots G2 är designade av Jimmy Lindahl och är uppbyggda på high-end högkvalitets klingor och utrustade med linöglor och rullfästen från Fuji.

 

Flest godkända fisk (Lagpris)

Det lag som lyckas landa flest godkända fisk går hem med en varsin riktigt trevlig multirulle från Abu och varsin Skeppa-tröja. En slitvarg som tål det mesta från grov fisk till salta miljöer. Revo Inshore är konstruerad att klara kraften både från tuff fisk samt miljöer som normalt orsakar korrosion.

Fakta:

  • 6 rostfria HPCR?-kullager + IAR
  • Stativ i X2-Cräftic™-legering
  • Vevgavel i aluminium för hållbarhet och styrka, den andra i C6-kolfiber för behagligt grepp
  • Power Stack Carbon Matrix™-slirbroms
  • D2-växel för ökad styrka och effektivitet
  • IVCB-6L Infinitely Variable Centrifugal Brake – kastbroms med precis inställning
  • “Gull Wing”-gavel – för lätt åtkomst till bromsinställning och spole

Först godkända fisk (Individuellt pris)

Den person som registrerar den första gäddan över 60 cm tar hem priset för först godkända fisk. Vinnaren får en fullmatad grillkasse från Norrköpings bästa matbutik ICA Vilbergen!

Utlottningspris 1 (Lagpris)

Det första utlottningspriset kommer från Gryts Varv Hotell & Konferens och innefattar ett weekendpaket med boende, frukost och båtplats i två nätter för hela teamet (max 3 personer). Vinsten kan utnyttjas under hela 2018 så varför inte ta en helg i anslutning till nästa tävling och lägg upp en ordentlig game-plan inför?

Priset kan inte utnyttjas under Pike Rumbles tävlingshelger. Totalt värde 4450 kr

 

Utlottningspris 2 (Lagpris)

 

Vårt andra utlottningspris kommer från grabbarna på TLDesign. Vinnande lag får tre stycken Tournament Jerseys och mössor med sitt lags tryck. TLdesign har funnits sedan 2012 och startades som en konsultverksamhet till GDI Sweden AB som funnits i branschen sedan år 2000. Tillsammans har man genom åren hjälpt många lag, organisationer och grupper med att få en outfit som varit skräddarsydd just efter deras ändamål. Under senaste åren har man gjort en satsning mot att hjälpa sportfiskare över Sverige att få fram snygga, bra kläder.

Totalt värde 2500 kr